Onze diensten.

Bij beautynailsdenbosch hebben we verschillende dienste die we in deze pagina in het die in het kort worden besproken u moet het toch zelf ondergaan als u het precies wil weten.

Acryl

Acrylnagels worden gevormd door de combinatie van een vloeistof en een poeder. Door met een penseel in de vloeistof te dopen en daarna in het poeder vormt zich een bolletje aan het penseel. Dit bolletje wordt op uw nagelbed geboetseerd tot een kunstnagel. Na enkele minuten hard de acryl uit. Daarna kan de nagel in elk gewenst model gevijld worden. Acryl is verkrijgbaar in verschillende kleuren en glitters en deze kleuren en glitters kunnen onderling prachtig gecombineerd worden.

Kwaliteit van acryl is van dezelfde of misschien beter als solar !


Gellak

Een gellak wordt aangebracht als een nagellak, maar heeft de stevigheid van een gel. Gellak is verkrijgbaar in vele mooie, dekkende kleuren en kan worden aangebracht over u natuurlijke nagels of over een mooie set solar- of acrylnagel. Het voordeel van gellak is de lange houdbaarheid. De kleur blift erg lang mooi, zonder beschadigingen. Gellak kunt u aanbrengen in een kleur, in meerdere kleuren, in French manicure en het kan zowel op u vinger- als teennagels worden aangebracht.


Nailart

Nailart betekent letterlijk 'nagelkunst'en dat is het ook. U nagels worden versierd met nagellak, strass-steentjes, gekleurde acryl of gel en 3d-motieven (bv. bloempjes, bladgoud, plaatjes en nagelpiercings). Nailart is geschikt voor zowel u vinger- als u teennagels. Bekijk voor voorbeelden ons fotoalbum waar wat voorbeelden in staan of bekijk ons gastenboek voor reviews van klanten.


We herstellen ook acryl en gelnagels die onderhoud nodig hebben of gewoon weer opgefrist moeten worden. voor de prijzen zie de prijslijst of loop gewoon eens binnen. of mail ons !